Те бяха луди един по друг, но днес дори не

...
 
Те бяха луди един по друг, но днес дори не
Коментари Харесай

Бен Афлек проговори за брака с Джей Ло: Ожених се в момент на лудост, това е като кошмарен сън!

 

Те бяха луди един по различен, само че през днешния ден даже не могат да се гледат. Актьорът Бен Афлек неотдавна споделил пред другари, че последните две години били за него като призрачен сън. И откакто се е събудил, към този момент е подготвен на всичко, с цел да постави завършек на брака си с Дженифър Лопес.

" Бен е уверен, че е бил под въздействие на моментна полуда. И в този момент, откакто пристигна на себе си, желае да се разведе. Дори е подготвен да уточни като причина за развода " краткотрайна безотговорност ", с цел да се измъкне от тази обстановка ", разкриват другари на артиста.

Причината за това е, че Афлек е осъзнал, че не желае цялата гласност, която бракът му с Лопес води след себе си. Актьорът признал, че се усеща застрашен от вниманието и интереса, които медиите демонстрират към персоналния му живот.

" Той беше бясно влюбен в нея, само че в този момент стартира да идва на себе си. И по тази причина не може да повярва, че е направил сходна нелепост ", настояват негови другари.

Самият Афлек не е коментирал пред медиите раздялата с Дженифър Лопес. Той обаче се е изнесъл от общия им дом за 60 милиона $ и към този момент живее в друга къща. Дженифър също търси нов дом, под претекст, че желае да вложи парите си в имущество. Актьорът пък излязъл от къщата им поради фотосите на нов филм и желал да е по-близо до снимачната площадка.

Мнозина обаче считат, че това е неприятен опит да прикрият истината и в действителност те са пред разлъка... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР